News

Geir Ingebrigtsen er ny CFO i Ava Ocean

Geir Ingebrigtsen blir økonomidirektør for selskapet som har som mål å revolusjonere hvordan man høster sjømat skånsomt og effektivt fra havbunnen.


- Jeg er kjempefornøyd med å være på plass og gleder meg til å ta fatt på arbeidet. Vi er et selskap med en fantastisk visjon, og det blir veldig spennende å være med å bygge opp Ava Ocean fremover. Potensialet til selskapet er helt unikt, sier Ingebrigtsen.


Ålesundbaserte Ava Ocean, som nylig endret navn fra TAU Tech, har utviklet teknologi som muliggjør presisjonshøsting av sjømat fra havbunnen uten å skade økosystemene der. Denne høsten skriver de sjømathistorie når de skal høste haneskjell i Barentshavet for første gang på 30 år.


Solid erfaring og nye utfordringer

For Ingebrigtsen representerer Ava Ocean et nytt og spennende kapittel og nye utfordringer. Han kommer fra jobben som Chief Financial Officer (CFO) i fiskeforedlingsleverandøren Optimar, og har i tillegg med seg solid erfaring fra flere år i samme stilling i skipsverftskonsernet Vard.


- Med Geir på laget har vi sikret oss et hav av kunnskap og erfaring som vil være fantastisk nå som vi skal vokse og utvikle oss som selskap. Vi er stolte og glade for at han nå er en sentral del av denne reisen med Ava Ocean, sier Øystein Tvedt, CEO i Ava Ocean.


Norske røtter – globale ambisjoner


Ingebrigtsen startet i jobben i oktober og vil ha base ved kontoret i Ålesund.
- Første prioritet blir å få på plass gode rutiner og prosesser for økonomiarbeidet i et raskt voksende selskap, men jeg ser også frem til å jobbe med kommersiell vekststrategi og hvordan vi skal gjøre Ava Ocean til en norsk og internasjonal suksesshistorie, sier Ingebrigtsen.